Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling/Frakt

 

POSTEN/BRING - Pakke i postkasse

Vi tilbyr FRI FRAKT i vår nettbutikk. Sendingen leveres rett til din postkasse eller til nærmeste postkontor/post-i-butikk, dersom sendingen er for stor for postkassen din.

Du vil motta hentemelding på SMS/mail, så det er viktig å oppgi korrekt mobilnummer og mailadresse når du legger ordren. Pakke i postkasse løsning kan ikke spores. Normal leveringstid er 2-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss. 

 

POSTEN/BRING - Klimanøytral Servicepakke

Vi tilbyr å sende pakken din som klimanøytral servicepakke til en fast pris : 130,- Pakken din kan spores, du henter forsendelsen på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Varsel blir sendt ut på sms og/eller e-post. Normal leveringstid er 1-3 dager.

 

HENT I BUTIKK - BRUGATA 42 - OS SENTRUM

Hos oss kan du velge å hente varene i vår butikk i Os sentrum - Hordaland. Under flere fraktalternativer kan du velge : Hentes i butikk.

 

KLARNA CHECKOUT

I nettbutikken vår bruker vi Klarna Checkout som betalingssystem. Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Først bekrefter du ditt kjøp, deretter velger du hvordan du vil betale, med faktura eller VISA. Velger du faktura får du tilsendt faktura på mail med en betalingsfrist på 14 dager, som du enkelt kan betale i nettbanken din. 

VIPPS 

Nå kan du betale på nett med Vipps hos oss! Glem kortnummer,utløpsdato og sikkerhetskode. Alt du trenger er mobilen - og Vipps, så er det gjort.